Web 3.0 – honlapunk megújult!

Öt éve, 2009. december 7-én jelent meg az első bejegyzés a Rozsnyói Református Egyházközség honlapján. Azóta majdnem 300 bejegyzés található a gyülekeztünk oldalán. Folyamatosan bővülő képgalériánkban 237 albumban több mint 8300 fénykép található. Rendszeresen, modern, interaktív formában próbájuk minél nagyobb tömeghez eljuttatni Isten igéjét. A weblapunkat rendszeresen keresik föl egyházközségünk gyülekezeti tagjai és érdeklődők a világ más pontjairól is.
 
Mindez nem lenne lehetséges a lelkészek és presbiterek aktív részvétele nélkül. Külön köszönet illeti Nt. Buza Bodnár Arankát, hogy a ridiküljében mindig ott van egy fényképezőgép és így eseményeink nem csak lélekben de képekben is megmaradhatnak az utókor számára. Mixtaj Johanna presbitert, hogy havi szinten összefoglalja és papírra veti gyülekezetünk legfontosabb történéseit, Simon Csaba presbitert a Rövid hírek átgépeléséért és a honlapra való föltöltéséért, Nt. Buza Zsoltot a hirdetések megfogalmazásáért és mindenkori támogatásáért, valamint T. Böszörményi Tamást az alkalmi fotózásért.
 
Az új honlap legnagyobb előnye, hogy 100%-ban táblagép és okostelefon kompatibilis. Külalakja modern, átlátható, maga az oldal gyorsabb és még több információt, adatot tartalmaz a Rozsnyói Református Egyházközségről.
 
Soli Deo Gloria – egyedül Istené a dicsőség!

Szóljon hozzá!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .