Rövid hírenik

Április első hetén húsvéti ünnepekre készülve a Nagyhéten bűnbánati istentiszteletet tartottunk több alkalommal is.

– 2012. április 6  – án Nagypénteken délelőtt ünnepi istentiszteleten emlékeztünk meg az Úr Jézus keresztrefeszítéséről.

– 2012. április 7 – én este 18.00 órai kezdettel passiós istentiszteleten idéztük fel az Úr Jézus elfogatásától a temetéséig tartó eseményéket a János evangéliuma 18., 19., és 20. részének alapján.

– 2012. április 8 – án Húsvét vasarnápján az istentisztelet keretén belül úrvacsorai közösségben részesültünk.

– 2012. április 15 – én Nt. Balogh Attila a kárpátaljai a testvérgyülekezetből Eszeny községből először látogatott meg családjával együtt bennünket, és templomunkban igehirdetéssel szolgált.

– 2012. április 15 – én Nt. Buza Bodnár Aranka megkeresztelte Várady Tamás és Bartók Judit kisfiát Tamást.

– 2012. április 16 – án Nt. Krausz Viktor, mokcsakerészi lelkipásztor hirdette templomunkban az Igét, aki a Szlovákiai Református Keresztyén Egyház Lelkészegyesülete által rendezett tavaszi missziós napok közgyűlésére érkezett hozzánk.

– 2012. április 17 – én az esti istentiszteleten Nt. Rákos Lóránt naprágyi – kövecsesi lelkipásztor hirdette Isten igéjét az 1. Péter 4, 11. verse alapján.

– 2012. április 28 – án Szádalmáson Konfirmamdus – napot  rendeztünk az Abaúj – Tornai Egyházmegye idén konfirmáló fiataljai számára, melyen gyüelekezetünkből 10 fiatal vett részt. A bevezető áhitatot Nt. Buza Zsolt rozsnyói lelkipásztor tartotta  a János 2, 13 – 25 versei alapján. A nap fő témája a templom, az Isten háza volt. Délután sportjátékok, közösségi játékok zajlottak, A résztvevők száma kb. 70 fő volt.

– 2012. április 29 – én gyűléssel egybekötött presbiteri bibliaórát tartottunk melyen a Jelenések könyve 2. részének 1 – 7 versei fölött elmélkedtünk. A gyűlés fő pontja az orgonajavítás folyamata és állapota, az iskolai hittanverseny, a KOEN – program rendezvényének előkészítése volt.

Szóljon hozzá!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .