Rövid híreink

04042010(001)–  Nt. Molnár Árpád leköszönő lelkipásztor a húsvéti úrvacsorai istentiszteleten megköszönte a gyülekezettől a kapott ajándékokat, jókívánságokat, s családja nevében aranyozott úrvacsorai kelyhet ajándékozott a gyülekezetünknek.

– A húsvéti istentisztelet végén lelkipásztorunk és gondnokaink felköszöntötték özv. Újpál Árpádné – Lenke nénit, aki e napokban tölti be 80. életévét. Köszönetet mondtak a sokéves gyülekezeti munkájaért, és Isten áldását kérték a további életére.

– Drága László mérnök, aki hosszú éveken át gyülekezetünk gondnoka és pénztárnoka volt, március végével fizikai és szellemi kimerültsége miatt lemondott e tisztségeiről, a presbitériumnak azonban továbbra is a tagja marad.

– A húsvéti ünnepek alatt gyülekezetünkben szolgált Szabó Annamária legátus, 4. éves teológiai hallgató, akit nagy szeretettel fogatunk, s ezúton köszünjük meg hiterősítő igehirdetéseit.

Szóljon hozzá!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .