Rövid híreink

– 2010. október 3 – án a vasárnapi istentisztelet alatt Nt.  Buza Zsolt bemutatta a leendő konfirmandus növendékeket: Zagiba Melindát, Lőrincz Luciát, Jánosi Tamást, Lintner Márkot, Emődi Pétert és Gresa Dávidot.

– 2010. október 6 – án a rozsnyói köztemetőben Szörcsey Antal  honvédszázados sírjánál gyülekezetünk néhány tagjával és a helyi magyarság képviselőjivel közösen megemlékeztünk az 1849. október 6 – án kivégzett aradi vértanúkról, ahol Nt. Buza Zsolt lelkipásztor modnott ünnepi beszédet az egybegyűltek előtt.

– 2010. október 24 – én Nt. Buza Zsolt megkeresztelte Hugyár Róbert és Görgei Gabriella gyermekét. Az Úr Isten áldását kérjük a gyermek és családja életére.

– 2010. november 1 – én Minden szentek napján megemlékeztünk a halottakról a rozsnyói köztemetőben. A ravatalozó termében Nt. Buza Zsolt szolgált igehirdetéssel.

– 2010.  november 7 – én Nt. Buza Zsolt megkeresztelte Viglaszky László és Szakal Csilla, Szebasztián nevű  gyermekét. Az Úr Isten áldását kérjük a gyermek és családja életére.

Szóljon hozzá!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .