Rövid híreink

– 2010.  augusztus 6 – án kísértük utolsó útjára Fehér Gyula testvérünket a rozsnyói ravatalozóból. Nt. Varga Zoltán szádalmási helyettesítő lelkipásztor búcsúztatta.

– 2010.  augusztus 7 – én Tímár Zsuzsa és Martinovics Zsolt templomunkban fogadtak egymásnak örök hűséget.  Az esküvői szertartást Nt. Varga Zoltán szádalmási lelkipásztor végezte.

– 2010.  augusztus 8 – án kersztelte meg Nt. Varga Zoltán Albert László és Egyed Zsuzsanna kislányát, aki a keresztségben a Lia nevet kapta.

– 2010.  augusztus 25 – én kísértük utolsó útjára Józsáné Kardos Erzsébet Zsuzsanna testvérünket a rosznyói ravatalozóból.  A temetési szertartást Nt. Radácsi Károly pelsőci lelkipásztor végezte az elhúnyt család kérésére.

– 2010. szeptember 1 – én a gyülekezteünk presbitériuma együtt a többi gyülekezeti taggal és az új lelkipásztor Nt. Buza Zsoltal és feleségével nagytakarítást tartott a parókia és a templomunk  kül és belterületén. Köszönjük minden kedves testvérünk segítségét.  Soli Deo Gloria – Egyedül Istené a dicsőség !

– 2010. szeptember 2 – án a református egyházi iskolánk tanévnyitó istentisztelete alatt az Igét hirdető lelkipásztor az Abaúj – Tornai Egyházmegye espereshelyettese és egyben a szádalmási gyülekezet lelkipásztora Nt. Varga Zoltán,  életének 60. születésnapja alkalmából köszöntötte Mgr. Tóth Sándort iskolánk igazgatóját, és ezen alkalmon belül köszöntötte a rozsnyói refomrátus gyülekezet új lelkipásztorát  Nt. Buza Zsoltot is.  A jó Isten áldását kérjük mindkettőjük és  családjaik életére.

– 2010.  szeptember 5 – én a vasárnapi istentisztelet alkalmával Nt. Varga Zoltán helyetessítő lelkipásztor üdvözölte az új lelkészünket Nt. Buza Zsoltot és feleségét Nt. Buzáné Bodnár Aranka segédlelkészt a rozsnyói református gyülekezetben.  Az istentiszteleten Nt. Buza Zsolt hirdette az Igét az Efezus 3, 8 – 21 versei alapján.

Szóljon hozzá!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .