Rövid híreink

– 2010. július 11-én a Norvégiában élő rozsnyói származású református Lipták család Ervin nevű kisfiát Nt. Varga Zoltán, helyettesítő lelkipásztor keresztelte meg. Az Úr áldását kérjük a kisfiú Ervin és családja életére a szülőföldjüktől távol a messzi Norvégiában.

– 2010. július 27 – én kísértük utolsó útjára a sajóházai temetőben özv. Lakos Zoltánné – szül. Tóth Erzsébetet, aki odaadó aktív tagja volt a gyülekezetünknek, s presbiteri szolgálatot is végzett. A gyászszertartást Nt. Dr. Drenko Zoltán PhD., Barka – Lucska – i lelkipásztor végezte. A szertartáson Ft. Dr. Erdélyi Géza is részt vett.

– 2010. július. 28 – án gyülekezetünk parókiáján elkezdődtek a belső felújítási munkálatok. Az eddigi munkákért is köszönjük minden kedves testvérünk segítségét, és a közeljövőben is fogjuk értesíteni a testvéreinket az aktuális munkálatokról a parókia és a templomunk területén.

– 2010. július. 30 – án tűzvédelmi ellenőrzés volt megtartva a gyülekezetünk parókiáján és a templomunkban is.

Szóljon hozzá!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .