Rövid híreink

– 2012. június 2 – án gyülekezetünkből 10 fiatal Nt. Buza Zsolt lelkipásztor vezetésével részt vett a budapesti Papp László sportarénában megrendezett evangelizációs alkalmakon a Reménység fesztiválon, melyen Franklin Graham  amerikai lelkész hirdette az Igét a tékozló fiú története alapján.

– 2012. június 2 – án templomunkban esküdtek egymásnak örök hűséget Szántó Attila és Zsebik Mónika. Az esküvői szertartást Nt. Buza Bodnár Aranka végezte.

– 2012. június 3 – án az istentisztelet után rendkívüli presbiteri gyűlést tartottunk, melynek egy pontja volt: Koreň Sándor restaurátor mester árajánlatának a megvitatása volt: a szószék restaurálásáért 1350 EUR – t kér, és ebben az árban benne van az Úrasztalának a felújítása is. A presbitérium az árajánlatot egyhangúlag elfogadta.

– 2012. június 11 – 13 között megrendezett 5.  Kárpát – medencei ökumenikus találkozón vettek részt lelkipásztoraink Nt. Buza Zsolt és Nt. Buza Bodnár Aranka. A történelmi egyházak: a római katolikus, a református, evangélikus és unitárius egyház képviseltette magát a Budapest V. kerületből, Kárpátaljáról, Erdélyből és Felvidékről.

– 2012. június 13 – 16 között Nt. Buza Zsolt és Nt. Buza Bodnár Aranka az országos lelkésztovábbképző tanfolyamon vettek részt Berekfürdőn. A fő téma az Erkölcs és társadalom az ószövetségi és újszövetségi példák alapján – mai idők társadalmára kivetítve.

– 2012. június 16 – án kísértük utolsó útjára a rosznyói köztemetőben özv. Dusza Pálné – született Szepesi Ilonát, aki életének 82. évében hunyt el. Lelkipásztoraink távolléte miatt a temetési szertartást Nt. Mudi Róbert berzéte – kőrösi lelkipásztor végezte.

 

Szóljon hozzá!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .