Rövid híreink – 2019. február

2019. február 3 – án áhitattal egybekötött presbiteri gyűlést tartottunk, melyen Nt. Dr. Buza Zsolt lelkipásztor a 2. Mózes 32: 1 – 6 igeszakasz üzenetéről elmélkedtünk. A gyűlésen meghallgattuk: az átutalásokat, a különböző jelentéséket, úgy mint az óvoda, tornaterem építésével, a parókiatető beépítésévél kapcsolatban. Iskolánk igazgatónője ismertette az iskola főépülete állagmegőrzésére vonatkozó terveket.

2019. február 4 – én a Városi Hivatal illetékes szerveivel tárgyalt gyülekezetünk küldöttsége: Nt. Dr. Buza Zsolt lelkipásztor, Nagy András gondnok, Ing. Juhász Edit igazgatónő és Beke Zoltán pénztáros az óvoda és tornaterem ügyintézésének megkönnyítéséről.

2019. február 8 – án a tornaterem építésének ügyintézése érdekében ülésezett a következő összetételű bizottság: Egyházunk vezetése részéről, Ft. Gérési Róbert püspökhelyettes és Nt. Molnár Sándor Zsinati főtanácsos, a Városi Építkezési Osztály részéről Ing. Porubán Ferenc és Erika Šmelková, Ing. Rozdobudko Ivan építész. Gyülekezetünk képviseletében pedig Nt. Dr. Buza Zsolt, Nagy András, Beke Zoltán, Ing. Juhász Edit és Pogány Edina. Február 13 – án újból ülésezett ez a bizottság az iskolában, s erről az ügyről tárgyaltak.

2019. február 13 – án délután 16.00 órai kezdettel a Házasság hete alkalmából filmvetítéssel egybekötött összejövetelen vettek részt az iskolánkban a szülők, pedagógusok és gyülekezeti tagok. Hit és remény c. alkotást tekintették meg.

2019. február 17 – én az istentiszteletet követően rendkívüli presbiteri gyűlést tartottunk, melynek egy tárgysorozati pontja volt: a parókia lépcsőzetének elkészítéséhez benyújtott árajánlatok élbírálása. A presbitérium a Tóht István árajánlatát választotta, szakmai szempontokat is figyelembe véve.

2019. február 24 – én az istentisztelet keretében Nt. Buza Bodnár Aranka lelkésznő a keresztség szentségben részesítette Anna Norbert és Mátyus Karin Zara Szabina nevű kislányát a Máté evangéliuma 5. része 16. versének magyarázatával.

Szóljon hozzá!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .