Rövid híreink – 2019. augusztus

2019. augusztus 8 – án – presbiteri gyűlést tartottunk Nt. Varga Zoltán helyettes lelkipásztorral, melyen megbeszéltük a lelkészi állás betöltésének ügyét, az aktuális információk és építkezési feladatok ügyét, mint megvitattuk az Egyéb ponthoz tartozó problémákat.

2019. augusztus 14 – 16 között az úrvacsoraosztásra készülve bűnbánati alkalmakat tartottunk, melyeken Nt. Varga Zoltán hirdette az Isten igéjét a János 8; 1 – 11, a Máté 22; 1 – 14 és a Máté 6; 14 – 15 versek alapján.

2019. augusztus 17 – én 10.00 órai kezdettel az új kenyérért adtunk hálát Urunknak az úrvacsorával egybekötött istentiszteleten, melyen Nt. Orémus Zoltán, egyházmegyénk esperese szolgált igehirdetéssel a János evangéliuma 6. fejezetének 1 – 12 versei alapján.

2019. augusztus 27 – én a 18.00 órai kezdődő presbiteri gyűlésen Nt. Varga Zoltán lelkipásztor vezetésével az Apcsel. 14; 1 – 7 igeszakasz üzenetét közvetítte felénk: Az apostolokhoz hasonlóan nekünk is kötelességünk az evangélium hirdetése, még ha ez üldözést és meghasonlást jelent is. Imádkozzunk és minden ügyünket vigyük Isten elé. A gyűlésen megvitattuk a lelkészállás betöltésének ügyét, az aktuális információkat, meghallgattuk az iskolánk tornateremjének és óvodájának építkezésről szóló jelentéseket.

Szóljon hozzá!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .