Rövid híreink

– 2011. december 2 – ig 50 darab cipősdoboz – ajándékot gyűjtöttünk össze a „ Nyilas Misi karácsonya ” jótékonysági akció keretében.

– 2011. december 3 – án Adventi családi napot tartottunk a parókián, melyen 18 gyermek és 12 felnőtt testvérünk vett részt.

– 2011. december 8-10 között gyülekezetünk tagjai részt vettek a gömörhorkai evangelizációs esteken. 8 -án a helybéli református nő kórus szolgált Máté László karnagy vezetésével, az Igét Nt. Taracközi Ferenc beregszászi lelkipásztor hirdette a Jeremiás 1, 4-5 versei alapján. 9 – én a Gömöri Egyházmegye lelkészkórusa és zenekara szolgált, az igehirdető az élet-halál, áldás-átok választásáról beszélt a Mózes IV. könyve alapján.  10 – én Nt. Taracközi Ferenc az Ézsaiás 6. részének 1-9 verseivel magyarázta, arról hogy a szent Isten szólt a tisztátalan ajkú prófétához. Ezen alkalmon a beregszászi fiatalok „ Hajnalcsillag ” zenekara szolgált bizonyságtétellel.

– 2011. december 11 – én a mi templomunkban szolgált Nt. Taracközi Ferenc aki hirdette Isten Igéjét, s a „ Hajnalcsillag ” zenekar is szolgált.

– 2011. december 15 – én adventi énektanulásra gyűltünk össze a parókián, melyen Nt. Bodnár Noémi kassai lelkésznő vezetésével az énekeskönyvből szebbnél szebb adventi énekeket gyakoroltunk.

– 2011. december 16 – án presbiteri gyűlést tartottunk, melyen többek között az iskola bejárati ajtajának, az iskola és parókia gázkazánjának a cseréjével, a gyűjtések kiértékeléséről, a karácsonyi előkészületekről, az orgonajavítás folyamatáról volt szó.

– 2011. december 21 – én iskolánk tanulói szép karácsonyi műsorral mutatkoztak be a rozsnyói történelmi városháza nagytermében.

– 2011. december 24 – én karácsony szentestéjén az istentisztelet keretében műsorral  szolgált ifjúsági és gyermekcsoportunk, valamint gyülekezetünk női kórusa a„ Hálaszó ”.

– 2011. december 25 – én az ünnepi istentisztelet keretében Nt. Buza Zsolt és Nt. Buza Bodnár Aranka lelkipásztorok kiszolgálták az Úrvacsorát.

– 2011. december 31 – én istentisztelettel búcsúztattuk az óévet, melyen Nt. Buza Bodnár Aranka segédlelkész hirdette az igét, majd a parókián a fiataljaink a lelkészeinkkel búcsúztatták az óévet és fogadták az új esztendőt.

Szóljon hozzá!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .