Rövid híreink

– 2011. november 1-én a temetőkert ravatalozójában ökumenikus istentiszteleten megemlékeztünk elhunyt szeretteinkről. Igét hirdettek: Nt. Buza Bodnár Aranka református segédlelkész, Nt. Rastislav Pollák római katolikus esperes-plébános, valamint Nt. Jergus Olejár evangélikus esperes-lelkész.

– 2011. november 11-13 között Kárpát-medencei ökumenikus találkozót rendeztek Budapesten, melyen segédlelkésznőnk, Nt. Buza Bodnár Aranka a Belvárosi plébánia-templomban hirdetett Igét a János 17, 17-2ö versek alapján.

– 2011. november 19-én iskolánk és gyülekezetünk jótékonysági bált rendezett a Kras-szállóban, melynek 51 résztvevője volt. A bál bevételét az iskola adósságának törlesztésére fordítjuk.

– 2011. november 20-án presbiteri bibliaórát tartottunk a gyülekezeti teremben, melyen Nt. Buza Zsolt lelkipásztor vezetésével a Pál apostolnak a Filemonhoz írott levelének 15-2ö versei fölött elmélkedtünk.

– 2011. november 24-én “Nem úgy van az, mint volt régen…” címmel gyermek néptánctalálkozót rendeztünk a történelmi Városháza nagytermében, melyen iskolánk néptánccsoportjain kívül a Miskolc-Diósgyőri Református Általános Iskola Cinege gyermek-, Valamint a miskolci Avas ifjúsági néptáncegyüttes ifjúsági csoportja is fellépett. A tánctalálkozó műsorát iskolánk Nefelejcs citera és népdalköre és Zagiba Tamás és Vajner Bettina mesemondók közreműködése színesítette.

Szóljon hozzá!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .