Rövid híreink

– 2011.  június 2  -án,az áldozócsütörtöki istentisztelet után a konfirmandus-jelölt növendékek írásbeli és szóbeli vizsgát tettek a szülők és a presbitérium előtt. A vizsgáztatást Nt. Buza Zsolt lelkipásztor vezette. A hét konfirmandus-jelölt: Zagiba Melinda, Lőrinc Lúcia, Gresa Dávid, Emődi Péter, Lintner Márk, Jánosi Tamás és Salzmann Jiří nagyon jó eredményt ért el, ezért a presbitérium javasolta, hogy június 5-én az istentisztelet keretében ünnepélyesen vallást tegyenek a hitükről az egész gyülekezet előtt.

– 2011. június 5 – én ünnepélyes istentisztelet keretében tettek vallást a hitükről a konfirmandusok. A szépen feldíszített templomban ezen a jeles eseményen jelen voltak a szülők, nagyszülők. keresztszülők, valamint gyülekezeti tagjaink. Két növendék: Gresa Dávid és Zagiba Melinda a keresztség szentségében is részesültek, melyet Nt. Drenko Zoltán lelkipásztor szolgált ki. Gyülekezetünk ifjú tagjai, Pogány Edina bizonyságtételével és Voda Zsófia szavalattal köszöntötték a konfirmandusokat.

-2011. június 12 – én a pünkösdi ünnepi istentiszteleten úrvacsorai közösségben részesülhettek a konfirmált fiatalok is.

-2011. június 30 – án reggel 8.00 órai kezdettel tanévzáró istentiszteletet tartottunk, melyen Mgr. Tóth Sándor iskolaigazgató átadta az iskola vezetését Mgr. Kovács Attilának, aki eskütétellel vette át az igazgatói szolgálatot, és Mgr. Máté Dénes sok éves tanári munkájának megköszönése volt mivel már nyugállományba vonul.

– 2011. június 30 – án délután szeretetvendégséggel egybekötött bibliaórát tartottunk a felnőtt  bibliakör és az énekkari tagok számára. Meghallgattuk hangfelvételről az Ablonczy Zsolt budapesti lelkipásztor kassai evangelizációjának egy részét, elmélkedtünk az Ige mondanivalója felett és énekszóban emeltük fel szívünket az Úrhoz.

Szóljon hozzá!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .