Rövid híreink

– 2011. január 30 – án templomunkban Nt. Buza Zsolt lelkipásztor mekeresztelte Baffi László és Jóna Erika kisfiát, Lászlót.

– 2011.február 18 – án presbitereink és családtagjaik számára farsangi összejövetelt tartottunk, melyen bibliaóra, kötetlen beszélgetés, társasjátékok és közös vacsora által épülhetett testvéri közösségünk. Az est rendezői és vezetői Nt. Buza Zsolt és neje Nt. Buza Bodnár Aranka lelkipásztoraink voltak. Köszönet ezért nekik !

– 2011. február 23 – án a rozsnyói Csemadok nagytermében Mihályi Molnár László tanár tartott igen tartalmas előadást a felvidéki lakosság cseréről, a deportálásokról és azok előzményeiről. Gyülekezeti tagjainkon kívül jelen voltak a katolikus, evangélikus, apostoli gyülekezet tagjai és a szádalmási református gyülekezet néhány tagja is Nt. Varga Zoltán vezetésével. Az előadásban hallott sok – sok tanulság mellett a legfontosabb számunkra az, hogy magyarként lettünk keresztyének,  és csak keresztyénként maradhatunk meg magyarnak !

Szóljon hozzá!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .