Rövid híreink

– 2011. január 6 – án évzáró presbiteri gyűlést tartottunk, melynek 3 fő pontja volt: 1. Nt. Buza Zsolt lelkipásztorunk beszámolt egyházközségünk lelki életéről a 2010 – es esztendőben, s kitűzte a következő  évben elvégzendő feladatokat. 2. Drága László mérnök beszámolt az elmúlt év bevételeiről és kiadásairól a gyülekezetünkben. 3. Mgr. Tóth Sándor, iskolánk igazgatója ismertette az iskola összetételét, az új tanítási módszereket, és szintén a további teendőket a jövőre nézve.

– 2011. január 16 – án egyházközségi közgyűlést tartottunk a templomunkban, melyen szintén elhangzott a három beszámoló: a gyülekezet lelki életéről, gazdasági dolgairól és az iskola életéről az elmúlt esztendőből. A beszámolókhoz a gyülekezeti tagok részéről nem volt hozzászólás, egyhangúan elfogadták a jelenlévők. Mindhárom beszámolót kifüggesztjük a templom bejáratánál, hogy minden tagunk tájékozódhasson közös dolgainkról.

– 2011. január 20 – án ökumenikus istentiszteletet tartottunk a templomunkban az ökumenikus imahét alkalmából, amelyen a katolikus és evangélikus lelkipásztorok szolgáltak, Balázs Patrik rozsnyói római katolikus káplán és Solárik Viliam rozsnyói evangélikus lelkipásztor.

–   2011. január 23 – án presbiteri gyűlést és bibliaórát tartottunk. Az áhitat témája az 1. Timóteus 6; 1,2 versei alapján a szolgák és uraik Krisztusban való testvériségéről szólt. A gyűlés tárgyát a gyülekezetünkben történő aktuális teendők, feladatok és a diakóniai jellegű tevékenység képezte.

– 2011. január 28 – án a rozsnyói Csemadok nagytermében Ft. Dr. Erdélyi Géza, nyugalmazott püspök és gyülekezetünk egykori lelkipásztora Hűség címmel tartott előadást, melyen a rozsnyói református, evangélikus, baptista, katolikus gyülekezeti tagokon kívül szalóci, szádalmási, görgői testvérek és lelkipásztorok vettek részt. Az előadásokhoz számos értékes hozzászólás hangzott el.

Szóljon hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .