Református Cursillo 2013

Kedves presbitertestvérek és gyülekezeti tagok!

A Református Cursillo felvidéki szervezőinek beleegyezésésével szeretettel továbbítom a tavaszi alkalom jelentkezési lapját.

A cursillo jellegét tekintve egy hitmélyítő hétvégi alkalom, amely az ismertetés szerint:

 

“…alkalmat kínál a református keresztyén hit igazságainak megismerésére, személyes megélésére. Tapasztalatok szerint a keresőket és kétkedőket a válaszok megtalálásában segíti, míg a hit útján járóknak megerősítést, feltöltődést, hitük elmélyülését adja. A cursilló (spanyol eredetű szó) magyarul a keresztyénségről szóló rövid tanfolyamot jelent.

A cursilló segítségével a vallásosak, de a hittől, egyháztól távol lévők, a maguk módján Istenhívők is meggondolhatják és átélhetik, mi a keresztyén megközelítés és válasz életük kérdéseire.”

 

Ennek értelmében bátorítom a szolgatársakat e lehetőség hírének továbbadására a gyülekezetben, ill. környezetében, elsősorban azoknak, akik hitükben, szolgálatukban meg szeretnének erősödni (presbiterek, gyülekezeti munkatársak stb.), de azoknak is, akiknél a hitébresztést látják szükségesnek (őszinte keresők, megfáradtak stb.)

 

A jelentkezés határideje 2013. április 10.

Testvéri szeretettel, Buza Zsolt.

Szóljon hozzá!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .