Pünkösdi evangelizációs napok Csucsomban

Pünkösdi evangelizációs napokra kerül sor május 17-19-e között a szórványgyülekezetünkben, Csucsomban a rozsnyói, a berzétei és a szilicei gyülekezetek, valamint a Firesz-Fix közös szervezésében.

A helyi kultúrházban naponta 18.00-kor kezdődő alkalmakon Szeverényi János, a Magyar Evangélikus Egyház missziós lelkésze szolgál igehirdetéssel. Az evangelizáción az énektanítást és kíséretet, valamint a dicsőítést a Firesz-Fix csapata biztosítja.

„A három – Rozsnyó, Berzéte, Szilice – anyaegyházközség már több, mint öt éve közösen szervezi az évi két evangelizációs alkalmat (adventben és böjtben), hogy ily módon is készüljenek a két legfontosabb sátoros ünnepre, hívogatva a Megváltóhoz. Az idén viszont a pünkösdre tették át a csucsomiak az evangelizáció megszervezésének időpontját “ – tájékoztatott Molnár Árpád a Zsinat missziói tanácsosa. A három egyházközség a mostani evangelizációs alkalomra is buszt rendel, amely körbejárva a gyülekezeteket és filiákat, hogy egyik gyülekezetből se hiányozzon az, aki a részt szeretne venni ezeken a hitmélyítő estéken.

„Szeverényit János evangélikus lelkipásztorra azért esett ismét a választás, mert már több alkalommal is szolgált a környező gyülekezetekben és a szlovákiai reformátusok között. Szolgálatai áldottak és lelkesítőek. Gondolunk közben az itt élő, még mindig talán legnépesebb, tömbben élő magyar evangélikus közösségre is“ – válaszolta  Molnár Árpád lelkipásztor.

A három napos evangelizációs alkalomra minden érdeklődőt szeretettel várunk.

Busz indul:

16.50 Pelsőc, 17.00 Vígtelke, 17.05 Szalóc, 17.15 Kőrös,

17.25 Berzéte, 17. 35 Jólész, 17.45 Rozsnyó, 17.58 Csucsom

Szóljon hozzá!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .