Pályázat igazgatói állásra

A Rozsnyói Református Egyházközség, mint a Rozsnyói Református Egyházközség Alapiskolája alapító-fenntartója pályázatot ír ki az iskola igazgatói állásának 2018. augusztus 1-jétől történő betöltésére.

A pályázó iránt támasztott feltételek a Szlovákiai Református Keresztyén Egyház 1/2000-es számú törvényében foglaltak szerint a következők:

-Legyen református vallású, konfirmált és aktív gyülekezeti tag;-Rendelkezzen katechetikai végzettséggel, vagy megszerzése legyen folyamatban;

-Rendelkezzen az adott intézménytípusra előírt pedagógiai végzettséggel és legalább öt éves szakmai gyakorlattal;

-Életvitele erkölcsös, magánélete rendezett legyen;

-Legyen alkalmas a vezetésre.

A pályázó írja le a Rozsnyói Református Egyházközség Alapiskolája vezetésére vonatkozó elképzeléseit és 2018. április 30-ig küldje el önéletrajzával, a konfirmációját és végzettségét igazoló okiratok másolatával, valamint a gyülekezete lelkipásztorának ajánlásával (zárt borítékban, amelyen föltünteti: „Pályázat”) a következő címre: Református Lelkészi Hivatal, Kósa-Schopper u. 25., 048 01 Rožňava.”

Szóljon hozzá!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .