Koronavírus második hulláma gyülekezetünkben

Kedves Testvéreink, Gyülekezeti Tagjaink!

Sajnálattal tudatjuk, hogy az állami rendeletek értelmében istentiszteleti és gyülekezeti alkalmaink szünetelni kényszerülnek. A lelki táplálékról azonban szeretnénk gondoskodni, az istentiszteleti alkalmaink hangzó, illetve írott formában elérhetőek lesznek a gyülekezet Facebook oldalán és weboldalán. Itt folyamatosan frissítjük az információkat is.

Akikről tudjuk, hogy nincs internetes elérhetőségük, nekik pedig nyomtatott formában eljuttatjuk az igehirdetéseket. Amennyiben tudunk ilyen személyekről, akik ezt igényelnék és eddigiekben nem jutott el hozzájuk, kérjük jelezzék a beosztott lelkésznél, vagy a gondnok úrnál. Köszönjük!
Ez ügyben bármi kérdés, kérés felmerülne, kérjük, jelezzék a 0905 289 842-es telefonszámon.

Igei szolgálatokkal Egyházunk honlapján is folyamatosan frissülve találkozhatunk, ezekre is szeretnénk odairányítani a kedves Testvérek figyelmét. Továbbá tudatjuk, hogy a Pátria Rádió vasárnaponként 11.00 órától református istentiszteleteket fog közvetíteni ebben a mostani tiltásos időszakban.

Az Úr Jézus maradjon ebben a helyzetben is őriző és megtartó pásztorunk!

Szóljon hozzá!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .