KOEN – Vakációs Bibliahét

A KOEN Alapítvány Felvidéki Munkacsoportja meghívja Önt bemutatónapjára 2015. április 25–én (9:30 órától) a Rozsnyói Református Egyházközség Alapiskolájába (Kozmonautov 2.)

A 2015-ös esztendő Vakációs Bibliahét programjának címe: „RAGYOGJ, CSILLAG!”, témája pedig Eszter története.
„Gyermekkorunk egyik legnagyszerűbb játéka az, hogy királyfiak vagy királylányok vagyunk. Kamaszkorunk egyik legnagyobb vágya, hogy valahogyan kiemelkedjünk a szürke tömegből. Hívő életünk egyik legnagyobb áldása pedig az, hogy minden álmunk valóra válhat: a nagy Király gyermekeiként nemcsak lehetőségünk van „ragyogni”, hanem egyenesen erre kapunk elhívást: „feddhetetlenek és romlatlanok legyetek, Isten hibátlan gyermekei az elfordult és elfajult nemzedékben, akik között ragyogtok, mint csillagok a világban” (Fil. 2,15).
„Tele van a világ sztárokkal,  azt mondják ők a híres csillagok”, hangzik az egyik ismert szerző énekében. Valóban nagyon sok „celeb” vesz körül bennünket, ezrek, milliók rajonganak értük. Ők határozzák meg a divatot, a közfelfogást, a viselkedést. Valóban méltók a követésre? És valóban az különleges, aki evilági normákat követ?  
Eszter királynő története az egyik legszebb példája annak, hogyan lehet valaki „csillag” azzal, hogy betölti a neki rendelt feladatot.” – olvasható az idei program bevezetőjében, amelynek célja, hogy valódi értékeket állítson a gyermekek elé egy bibliai személy segítségével.

A 2014. évben, a Szlovákiai Ref. Ker. Egyház 86 gyülekezete igényelte tábori programunkat. Ezekről a táborokról képek és beszámolók a www.bibliahet.eu honlapon láthatók.

Szóljon hozzá!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .