Jótékonysági koncert – időpontváltozás!

Az MKP rozsnyói járási elnöksége, újévi jótékonysági koncertet szervez, amely 2017. január 29-én, vasárnap délután 15,00 órai kezdettel lesz megtartva a Rozsnyói Református Egyházközség templomában. A koncert bevétele, amely önkéntes adományokból áll a járás területén található teljes szervezettségű magyar tannyelvű alapiskolák megsegítésere lesz fordítva. Az újévi jótékonysági koncert előadói: Gömörhorkai Református Egyházközség Énekkara, Nt. Nyéky Miklós, AFF együttes Kristóf Bálint vezetésével. A szervezők minden kedves érdeklődőt szeretettel várnak erre az alkalomra.

Ezen koncert társszervezői: Rozsnyói Református Egyházközség Gyülekezete és Alapiskolája, Via Nova ICS rozsnyó járási szervezete

Ezen koncert támogatói: Csemadok rozsnyói alapszervezete, Rákóczi Magyar Ház Rozsnyó, Nagy György kassa megyei képviselő

Médiapartner: felvidek.ma, rozsnyovidek.sk, rvtv

“Ezúton értesítjük Önt, hogy a 2017. január 15-ére tervezett jótékonysági koncert időpontja megváltozott. Számunkra fontos ember Balázs Erzsébet, aki több mint tíz évet volt járási titkár, eltávozott közülünk. Temetése egy időpontra esik a koncerttel, így az MKP Rozsnyói Járási Elnöksége által tervezett újévi jótékonysági koncert a református templomban január 29-én lesz megtartva. Megértésüket köszönjük.
Egyben kérjük, hogy az Önök által propagált helyeken módosítsák a rendezvény időpontját, illetve tudassák az Önök által meghívott személyekkel.”

MKP Rozsnyó

Szóljon hozzá!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .