Gyülekezeti hittan – április

A Rozsnyói Református Egyházközség szeretettel hívja és várja gyermekeit egy közös alkalomra 2015.04.18-án (szombat) a parókiára (Kosa Schopper u.25) 9:00-12:00 óra között.

Bibliai történet: A mustármag és a kovász példázata
Központi téma: Isten országa közöttetek van
Korosztály: 3-10 évesek

Gyülekezeti hittan
A gyülekezeti hittan mindig a hónap végén, egy szombati napon van megszervezve 9 órától. Először éneklünk, hogy addig, amíg elkezdődik a bibliai történet, már mindenki ott legyen. A bibliai történetet Aranka tiszteletes asszony és a segítők adják elől. Azután kérdéseket tesznek fel a történetből, játszani és kézműveskedni is szoktunk. Néha kint is szoktunk játszani. Én azért járok, mert ott jól érzem magam, és szeretek kézműveskedni. Tomi bácsi az énekekhez gitározni szokott. Egyszer én is kipróbáltam a gitárt. Az alkalmakon fiúkkal és lányokkal veszek részt. A kistestvérem, Áron és néha anyukám is velem van. Nekem nincs kedvenc énekem, bibliai történetem és foglalkozásom, én mindent szeretek. Ha nincs gyülekezeti hittan szombaton, akkor lemegyünk nagyihoz. Szerintem fontos, hogy a gyerekek Istenről tanuljanak, ezzel is bővítik az ismereteiket.
Várady Eszter,
4. osztályos tanuló, a gyülekezeti hittan állandó résztvevője
Megjelent a Hajnalcsillag II. számában.

Szóljon hozzá!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .