Énekkarunk 10. évfordulója

A június 27 – i istentisztelet keretén belül megemlékeztünk a gyülekezeti énekkarunk megalakulásának tizedik évfordulójáról. Énekkarunk 2000 – ben alakult meg Nt. Molnár Árpád lelkipásztor felhívására. Az alapító tagok közül néhányan kimaradtak különböző okok miatt, de egyik tagunkat már hazaszólított az Úr.

Karmesterünk Csobády Mária zenetanárnő. Tagjaink: Domik Anna, Kubenko Margit, Szanyi Izabella, Icso Ilona, Focko Márta, Csuri Ilona, Németh Erzsébet, Kuchta Ilona, N. Kovács Valéria, Emődi Margit, Mixtaj Johanna.

A lelkipásztor az Efezus 5, 15-20 versek alapján hirdette az Igét, és  nagyra értékelte a kórus igyekezetét, önfeláldozó szolgálatát. Az énekkar ezen alakalomból felvette a „ Hálaszó ” nevet. Drága László és Simon János gondnokok egy – egy szál rózsát nyújtottak át a kórustagoknak köszönő szavak kíséretében. Drága László gondnok a gyülekezet nevében virágcsokorral köszöntötte Nt. Molnár Árpád lelkipásztort születésnapja alkalmából.

Ünnepi istentiszteletünket szeretetvendégség követte, melyet a kórustagok rendeztek a gyülekezet számára.

Szóljon hozzá!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .