Adománygyűjtés a Haitit sujtó földrengés kárainak enyhítésére

Kedves Testvérek!

Kedd este (2010. január 12.) igen erős, a Richter-skála szerinti 7.3-as erejű földrengés rázta meg Haiti fővárosát. A több mint egymillió lakosú főváros nagy része, kórházai, iskolái romba dőltek, maga alá temetve több tízezer embert. A főváros infrastruktúrája lebénult, lassítva a mentési munkák elindulását.

A katasztrófa döbbenetes nagysága arra indít bennünket, hogy Urunk nevében testvéri jobbot nyújtsunk a reményvesztett és kétségbeesett túlélőknek.

Ezért Egyetemes Egyházunk a Diakóniai Központ segítségét kérve be szeretne kapcsolódni a Haitin történt földrengés okozta károk enyhítésébe. Egyetemes Egyházunk nevében is szeretettel kérjük tehát gyülekezeteinket, hogy adományaikkal járuljanak hozzá a károk enyhítéséhez.  Adományaikat (külön gyűjtés vagy perselypénz, esetleg személyes adomány) legkésőbb 2010. február 5-ig juttassák el a  Diakonia Reformata n.o. Számlaszámára: 9576161/5200. Az adományozásnál kérjük, tüntessék fel: Haiti.

Alázatos szívvel és hálát adva Istennek azért, hogy bennünket ezidáig elkerültek ezek a természeti csapások – emlékezzünk meg azokról, akik most ezen csapások terheit szenvedik. Nem felejtve az Ige szavát: Mid van, amit nem kaptál? (1 Kor. 4:7).

Testvéri szeretettel: Szabó Annamária SzRKE DK igazgató

Közel 300 – 300 eurót gyűjtöttünk össze a tűzkárt szenvedett nagysallói Goga család és a Haiti földrengés túlélőinek megsegítésére.

Szóljon hozzá!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .