A SZERETET JÓ BENYOMÁST KELT

“Köszöntsétek egymást szeretet csókjával.” (1Péter 5:14)

  • Eddigi utazásunk során a szeretet különböző megjelenési formáit jártuk körül. Azonban az az aprócska mozzanat, ahogyan köszöntöd a társad nap mint nap, meglepő jelentőséggel bír. Kapcsolatod állapotáról nagyon sokat elárul az, ahogyan üdvözlitek a másikat.
  • Az üdvözlésről talán nem túl gyakran gondolkodol el te sem, pedig érdemes. Vajon milyen lenne társad egész napja, ha minden rezdüléseddel azt üzennéd neki, hogy tényleg örülsz, hogy látod?
  • Amikor valaki érezteti veled, hogy örül a találkozásnak, az önbecsülést ad számodra. Sokkal fontosabbnak és értékesebbnek érzed magad. Társad megérdemli-e tőled ezt a kiváltságot?
  • Egy kedves köszöntés áldást hozhat társadnak azáltal, amit lát, hall és érez. Megfelelő melegséggel finom érintésben részesítheted szívét.
  • Gondold végig, hogyan szoktad üdvözölni társad! Érzi a köszöntésből, hogy szereted? Ne feledd, a szeretet egy döntés! Határozd el, hogy üdvözlésedet is a szeretet vezérli!

CSELEKVÉSI PONT
HATÁROZD EL, HOGY MA KÜLÖNLEGES MÓDON, A MEGSZOKOTTÓL ELTÉRŐEN KÖSZÖNTÖD TÁRSADAT! A MAI NAPTÓL TEHÁT VÁLTOZTASS ÜDVÖZLÉSEDEN!

“Mert sok örömünk és vigasztalásunk van a te szeretetedben.” (Filemon 1:7)