Amaro Del koncertek

A Szlovákiai Református Keresztyén Egyház és a romákkal foglalkozó missziós munkacsoport szervezésében 2012. április 20-22. között a nagy népszerűségnek örvendő munkácsi Amaro Del, vagyis a Mi Istenünk keresztyén roma együttes három felvidéki helyszínen ad koncertet. A zenekar tagjai Munkácson (Ukrajna) élnek, de sokat utaznak Magyarországra. Turnéik során felléptek már Angliában, Norvégiában, Romániában, Németországban, Lengyelországban, Hollandiában.

Az Amaro Del zenekar egyrészt feladatának érzi a keresztyén kultúra és üzenet terjesztését, másrészt javítani szeretné a magyarság és a cigányság közötti párbeszédet.
Felvidéken elsősorban olyan helyszíneken lépnek fel, ahol a néhai Uwe Martin Schmidt és Rigó János munkája nyomán létrejött és máig meglévő roma kisközösségek élnek, de a települések kiválasztásában közrejátszott a helyiek nyitottsága is. Mivel a szlovákiai reformátusok 400 kilométeres sávban élnek, ezért ennek arányában lett kiválasztva a három fellépés helyszíne: Kistárkány, Rimaszécs és Udvard.

A koncertek helyszínei és időpontjai:

2012. április 20., péntek 18.00
Kistárkány, kultúrház

2012. április 21., szombat 18.00
Rimaszécs, futballpálya

2012. április 22., vasárnap 13.00
Udvard, kultúrház

A koncertekre a belépés díjtalan.

via: felvidek.ma

Szóljon hozzá!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .