Istentiszteletek templomunkban a karácsonyi ünnepkörben

Kedves Gyülekezeti Tagjaink!

Mivel a járványhelyzet és az aktuális szigorítások nem teszik lehetővé, hogy a megszokott módon történjenek a karácsonyi ünnepkörben az istentiszteletek, így olyan megoldásokat kell keresnünk, hogy az mindennek megfeleljen. Nagy kegyelem azonban, ha korlátok közt is, de együtt lehetünk a templomunkban az ünnepen!

Mindennek értelmében szeretnénk mind december 24-én, mind 25-én két istentiszteletet tartani, hogy be tudjuk tartani az előírásokat. Készülnek listák, melyekre kérjük a kedves Testvéreket, hogy iratkozzanak fel, mert nekünk figyelnünk kell a templomban lévők létszámát. Gondoljunk és egyeztessünk az általunk ismert családokkal is, hiszen előre jelenteni kellene őket is. Amennyiben a meghirdetett két istentisztelet nem elegendő, örömmel meghirdetünk egy harmadik időpontot is!

A listára feliratkozni, illetve jelentkezni a vasárnapi (10 órakor kezdődő) istentisztelet előtt és után lehet, illetve a következő telefonszámon: 0905/289842.

Köszönjük a megértést és az együttműködést!

A következő időpontokban tartunk tehát istentiszteleteket:
December 24-én 16:00 és 17:00 órai kezdettel. (Ezekből lehet választani.)
December 25-én úrvacsorás istentisztelet 10:00 és 14:00 órai kezdettel. (Itt is választanunk kell.)
December 26-án 10:00 órai kezdettel tartunk istentiszteletet.

Szeretettel hívjuk és várjuk Kedves Testvéreinket, hogy együtt ünnepelve lehessen békés és boldog karácsonyunk!
Nt. Dr. Takács Klaudia

Szóljon hozzá!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .